website statistics

Slechts een beperkt aantal broker biedt de betaaloptie iDeal aan. Jammer, want daarmee worden traders min of meer verplicht extra kosten te maken voor het opwaarderen van hun tradesaldo. Biedt jouw favoriete broker geen iDeal aan, dan is het tóch mogelijk iDeal te gebruiken door je saldo op te waarderen via SKRILL. In dit artikel lees je hoe dat werkt.

Wat is SKRILL?

Skrill is een online wallet die te vergelijken is met diensten als PayPal en Neteller. Bedragen die via SKRILL worden verzonden, worden in real-time verwerkt, wat betekent dat bedragen die via SKRILL worden overgemaakt, direct in je trade-account verschijnen.

Hoe werkt de koppeling tussen SKRILL en iDeal?

Je zult eerst een SKRILL account moeten openen om de iDealoptie te kunnen gebruiken. Heb je al een SKRILL acoount en wil je gebruik maken van de iDeal betaloptie, zorg er dan voor dat geen geld toevoegt aan je SKRILL account,

Wanneer je jouw trade saldo wilt opwaarderen, kies je simpelweg de SKRILL betaaloptie. SKRILL wordt eigenlijk door elke goede Forex broker aangeboden.  Volg de stappen die door het betaalsysteem worden aangegeven en log in op je SKRILL account. Het systeem zal nu automatisch detecteren dat er onvoldoende saldo aanwezig is in het SKRILL account en je een aantal alternatieve betaalopties aanbieden, waaronder iDeal.

Selecteer de iDeal betaaloptie en betaal vervolgens op de bekende manier via het betaalscherm van je bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en direct bijgeschreven op je trade-account. SKRILL fungeert dus als een soort van betaalbrug, waarbij je gewoon op de bekende en vertrouwde manier gebruik kunt maken van iDeal.

Hoe kom ik aan een SKRILL account?

Om een account bij SKRILL te kunnen openen, moet je 18 jaar of ouder zijn en een geldig legitimatiebewijs kunnen overleggen. Je kunt het account eenvoudig online openen en zelfs een unieke SKRILL debetkaart aanvragen.

Hoe veilig is SKRILL?

SKRILL draait al een behoorlijk tijdje mee en is ooit begonnen onder de naam Moneybookers. Het bedrijf heeft met name in de afgelopen 5 jaar behoorlijk aan de weg getimmerd en behoort inmiddels tot meest populaire online betaalwallets ter wereld.  Betalen en geld ontvangen is simpel, veilig en kan vanuit elke locatie in de wereld. In tegenstelling tot bijvoorbeeld PayPal is SKRILL veel eenvoudiger en kent het een snelle en goede online supportdienst.